Lindi në vitin 1953, në Elbasan. Më 24 korrik 1978, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor "për krimin e agjitacionit e të propagandës kundër pushtetit popullor", dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie. U arrestua sërish teksa po kryente dënimin, dhe më 2 korrik 1981, Gjykata e Rrethit të Mirditës e deklaroi fajtor "për krimin e agjitacionit e të propagandës kundër shtetit", dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 782
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.