Lindi në vitin 1900, në qytetin e Ohrit, në Maqedoni. Më 19 tetor 1955, me vendim të Gjykatës Ushtarake të Korçës, u dënua me vdekje pushkatim, konfiskimin e pasurisë, konfiskimin e revolverit dhe me humbjen e së drejtës elektorale për 5 (pesë) vjet kohë për "krimet e tradhëtisë ndaj atdheut, diversionit me armë zjarri, agjitacionit e propagandës kundër pushtetit".

 

 

Source: Republika Popullore e Shqipërisë, Gjykata e Lartë, Regjistri i Gjendjes Gjyqësore, Tiranë, më 28. 10. 1991
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.