Lindi më 1889. Më 9 korrik 1993, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit te vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq "për motive politike", më 16 prill 1944, në Shkodër.

Source: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 129-130
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.