Lindi më 1889. Më 9 korrik 1993, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq për motive politike, më 16 prill 1944, në Shkodër.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 129-130.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 129-130
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.