Lindi në vitin 1912, në Kavajë. Student i shkollës teknike në Tiranë, e njohur si shkolla e Fulcit. Arrestuar më 17 janar 1946. Më 2 korrik 1946, me vendim nr. 5, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi "armik të popullit" dhe "sabotator të pushtetit popullor" dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme dhe humbjen e të drejtave civile-politike.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 196
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.