Lindi më 1918, në Fier. Klerik bektashi, dervish. Më 4 janar 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq, në gusht 1944, në Teqenë e Çorrushit Mallakastër.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 135
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.