Lindi më 1911, në Shijak. Me vendim nr. 36, 13 prill 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi me vdekje, pushkatim, si dhe humbjen e të drejtave civile. U ekzekutua më 20 qershor 1949.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 131
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.