Lindi në Iballë të Pukës, më 11 korrik 1880. Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, dhe të udhëzimit nr. 2, datë 4 janar 1992 të Këshillit të Ministrave, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, në mbledhjen e datës 31 korrik 1992 vendosi vërtetimin e faktit të vrasjes së tij pa gjyq për motive politike më 3 shtator 1946.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 218
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.