Lindi në Shkodër, më 18 maj 1921. Me vendimin nr. 314, datë 31 korrik 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor sepse “kishte vendosur të arratisej në Jugosllavi”,  kishte kryer të gjitha veprimet përgatitore, ku u diktua dhe u kap në grup. Kjo gjykatë e dënoi me 8 vjet heqje lirie, si dhe me heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë. U arrestua më 4 korrik 1949.

 

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 95, fl. 9-10.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.