Në zbatim të Ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, të udhëzimit nr. 2, datë 4 janar 1992 të Këshillit të Ministrave, komisioni i ngritur për vërtetimin e vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq në mbledhjen e datës 7 shkurt 1992, vendosi vërtetimin e faktit të vrasjes pa gjyq për «motive politike» të Ali Selfo Panaritit, në nëntor të vitit 1944.

 

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 190
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.