Lindi në fshatin Kallara të Vlorës, në vitin 1920. Më 30 shtator 1991, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vërtetoi vrasjen pa gjyq në shtator të vitit 1946, "për çështje politike".

Source: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 244
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.