Lindi në vitin 1914, në Berat. Me vendimin nr. 454, datë 21 shtator 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor se “ka qenë organizatori i një grupi terroristësh, duke kryer faje kundër popullit dhe shtetit, me qëllim rrëzimin e pushtetit popullor”, dhe e dënoi me burgim të përjetshëm me punë të detyruar dhe me humbjen e të drejtave civile e politike. Më 1949, dënimi iu zbrit në 10 vjet heqje lirie.

Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 424-425; “Gazeta Zyrtare”, nr. 92, 16 dhjetor 1949.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 424-425; “Gazeta Zyrtare”, nr. 92, 16 dhjetor 1949.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.