Alush Xhemal Sejko u lind në Filat të Greqisë (Çamëri) më 1921, dhe ishte banues në Kavajë. Gjatë pushtimit italian u burgos në Bari. Në dt. 27 nëntor 1946, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi me vdekje.

Source: https://en.kujto.al/70-vjet-nga-ekzekutimi-alush-sejkos-e-dr-riza-resulit/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.