Lindi më 1924, në Libohovë. Më 25 maj 1952, me vendimin nr. 25, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për “dhënie informatash me karakter ushtarak, politik dhe ekonomik” dhe e dënoi me 5 vjet burg, punë të detyruar, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

 

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 81, fl. 50-51.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.