Lindi në vitin 1910, në Durrës. U arrestua më 19 dhjetor 1950, dhe me vendimin nr. 240, datë 28 prill 1951, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor”, dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie. U lirua më 23 tetor të vitit 1960.

Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 310-311.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 310-311.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.