Lindi në vitin 1917, në Pogradec. U arrestua më 2 shtator 1976, dhe me vendim nr. 98, datë 26 nëntor 1976, Gjykata e Rrethit të Pogradecit e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie. U lirua më 15 nëntor 1982.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 304
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.