Lindi më 1895, në Himarë. U dënua "për motive politike", dhe më 30 maj 1994, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e internimit nga rrethi i Vlorës në Krujë, prej muajit qershor 1945 deri më qershor 1947.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 255
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.