Lindi në Gjirokastër, më 6 maj 1900. U arrestua më 25 mars 1950. Me vendimin nr. 127, datë 25 gusht 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtore për “tentativë të kalimit të kufirit” dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie (punë të detyruar), humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme.

Fondi 1, viti 2017, dosja 106, fl. 38-39.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 106, fl. 38-39.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.