Lindi më 27 nëntor të vitit 1942, në Tiranë. Më 5 prill 1976, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 76.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.