Lindi më 1922, në Sarandë. Më 4 janar 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vdekjes në hetuesi, pa gjyq, "për motive politike", më 18 mars 1959.

Source: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5/1, Fl. 1631
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.