Lindi më 1913, në Berat. Më 30 korrik 1954, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi "për sabotim ekonomik" dhe "për agjitacion e propagandë", me vdekje, dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 221
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.