Lindi më 3 shkurt të vitit 1914, në fshatin Goranxi të Dropullit. U arrestua më 20 shkurt 1961 dhe më 26 prill të po atij viti, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor «për krimin e tradhëtisë ndaj atdheut». Për këtë arsye e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë. U ekzekutua më 20 qershor të vitit 1961.

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 2, Fl. 173, 174, 175.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.