Lindi më 1873, në Lushnje. Më 15 gusht 1992, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vërtetoi faktin e vdekjes së tij në hetuesi, më 19 shtator 1951.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 200
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.