Lindi në Durrës, në vitin 1905. Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq vërtetoi vrasjen e tij pa gjyq për motive politike, më 30 tetor të vitit 1944.

 

Source: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 72-73
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.