Lindi në Shkodër, në vitin 1931. Me vendimin nr. 144, datë 24 korrik 1951, Gjykata Ushtarake Territoriale e Shkodrës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 7 vjet burgim, si dhe heqjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë. Për “tentativë arratisjeje” në Jugosllavi, kjo gjykatë e dënoi me 3 vjet burgim, si dhe heqjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë. U arrestua më 13 mars 1951 dhe u lirua më 19 tetor 1957.

Fondi 1, viti 2017, dosja 104, fl. 10.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.