Lindi më 1900, në Imshtë, Lushnjë. Më 25 shtator 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq, për motive politike, më 13 gusht 1943, në Imshtë, Lushnjë.

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, FL. 42-43
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.