Lindi më 1890, në Berat. Më 30 qershor 1945, me vendim nr. 92, u deklarua fajtor për "krime lufte,  ka qenë në organizatën tradhëtare të Ballit Kombëtar duke u bërë vegël e Jakup Shalësit e Bajram Xebës" dhe u dënua me burgim të përjetshëm dhe konfiskim të pasurisë. Më vonë, dënimi iu zbrit në 30 vjet burg dhe punë të detyruar.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 116
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.