Lindi në vitin 1929, në Sarandë. U arrestua më 10 shtator 1949 dhe me vendim nr. 69, datë 18 maj 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «tentative kalimit të kufirit shoqëruar me veprime përgatitore», dhe e dënoi me 3 vjet privim lirie me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 118.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.