Lindi më 1908, në Buzëmadhe të Kukësit. Më 6 shkurt 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes së tij pa gjyq për motive politike më 26 shtator 1944. U vra në masakrën famëkeqe të Brigadës V partizane, e cila vrau 21 persona.

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 49, FL. 54-55
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.