Lindi në Koprenckë. Më 6 shkurt 1992, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes së tij pa gjyq për motive politike, në korrik 1944.

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 71, FL. 18-19.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.