Lindi në Fterrë të Sarandës, në vitin 1903. Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, të ligjit nr. 7660, datë 14 janar 1993, si dhe të udhëzimit nr. 2, datë 4 janar 1992 të Këshillit të Ministrave, komisioni ikrijuar për njohjen e faktit të pushkatimitpa gjyq, në mbledhjen e datës 22 maj 1994, vendosi vërtetimin e faktit juridik të vrasjes së tij pa gjyq për motive politike, më 20 tetor, në Durrës.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 365
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.