Lindi më 7 prill 1898, në Elbasan. Me vendimin nr. 235, datë 24 gusht 1953, Gjykata Popullore e Elbasanit e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit”, dhe e dënoi me 6 vjet burg.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84, fl. 110-111

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84, fl. 110-111
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.