Lindi më 1973, në Plasë të Korçës. Më 19 tetor 1990, me vendimin nr. 246, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor për “kalim të paligjshëm kufiri mbetur në tentativë”, dhe e dënoi me 3 muaj burg.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 81, fl. 95-96.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.