Lindi në fshatin Kuç të Kurveleshit. U vra, bashkë me të birin, Sherif Nenajn , dhe 13 burra e gra të këtij fshati, më 2 prill të vitit 1944, me urdhër të komisarit Qazim Kondi, si hakmarrje për vrasjen e zv. sekretarit të PKSH të Labërisë, Memo Metos

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 83
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.