Nacionalist, ish komandant i çetës libohovite në luftën e Vlorës më 1920. U vra natën e 16 shkurtit të vitit 1944, nga forcat e Batalionit I të Brigadës VI Sulmuese dhe të Batalionit «Misto Mame», bashkë me të bijtë, Xhevat Pecën e Shefki Pecën, dhe shumë nacionalistë të tjerë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 231.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.