Artur Xhevahir Kërcelli u vra nga forcat kufitare të postes së Rehovës në Ersekë më 23 gusht 1990. Bashkë me tre shokë të tjerë, Arturi u nis të kalonte kufirin në afëri të postës kufitare të Rehovës, por forcat kufitare i diktuan dhe i pushkatuan në vend.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.