Datëlindja: 1927. Vendbanimi: Kras, Tepelenë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 6 shtator 1949. Dënuar: 3 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka pasur dijeni mbi arratisjen e Halil Shytit dhe nuk e ka denoncuar

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.