Lindi më 1924 me vendbanim në Bicaj, Kukës. Shtresa e mesme. Arrestohet më 5 korrik 1946 duke u dënuar me 10 vite. Akuzohet se ka strehuar dhe furnizuar kriminelët.

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.