Lindi më 1894, në Trepçë, Dibër. U arrestua më 14 gusht 1946. Më 21 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi si “sabotator i pushtetit”, me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave qytetare baras me kohën e ndëshkimit.

 

 

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 310-311.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.