Lindi më 1903, në Berat. Më 7 shkurt 1945, me vendim nr. 2, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi «kriminel lufte», dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 135.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.