Ushtarak i lartë.Lindi në vitin 1911, në Dibër. Më 28 prill 1945, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor, pse "si oficer i lartë ka bashkëpunuar me forcat terroriste të okupatorit", ndaj e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale e politike. Vdiq nën tortura, më 17 tetor të vitit 1947.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 84-85
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.