Lindi në vitin 1884, në Dibër të Madhe. U dënua me heqje lirie nga 14 maji i vitit 1945 deri më 14 maj 1947. U arrestua sërish më 1 gusht 1948 dhe më 28 korrik 1950, Gjykata e Lartë e shpalli fajtor "për bashkëpunim me okupatorin, pjesëmarrje në burgime, djegie dhe operacione kundër popullit" dhe e dënoi me burgim të përjetshëm (101 vjet burg) dhe punë të detyruar. Vdiq në burgun e Burrelit, më 26 korrik 1966.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 495-496 dhe 487-488
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.