Lindi në Korçë, në vitin 1925. Me vendim nr. 8, datë 27 tetor 1945, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me organet tradhëtare të Ballit Kombëtar" dhe e dënoi me vdekje, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme (të pjesës së tij). U ekzekutua më 25 nëntor 1945.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 409
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.