Lindi më 1942, në Bulqizë. Me vendim nr. 124, datë 10 nëntor 1975, Gjykata e Rrethit të Sarandës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit», dhe e dënoi me 18 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 315
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.