Jurist, deputet, u dënua me vdekje nga një gjykatë pa juristë. Lindi më 1882, në Kuç, Vlorë. Më 10 maj 1945, me vendim nr. 12, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi si «kriminel lufte» dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë. U pushkatua më 1945. Më 20 qershor 1945, me vendim nr. 23, Komiteti Ekzekutiv i Nënprefekturës së Kotës urdhëroi sekuestrimin e gjithë pasurisë së tij.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 356
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.