Lindi në Kolonjë, në vitin 1898. Me vendim nr. 5, datë 5 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Kolonjës e deklaroi «kriminel lufte» dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme, si dhe humbjen e të drejtave elektorale.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015),452
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.