Lindi në Përmet, në vitin 1937. Me vendim nr. 16, datë 20 nëntor 1963, Gjykata e Qarkut të Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut", dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 391
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.