Lindi më 1913, në Dukat, Vlorë. Më 22 shtator 1952, me vendim nr. 86, Gjykata Ushtarake Durrës e dënoi për "agjitacion e propagandë", me 5 vjet burg dhe punë të detyruar.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 190.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.