Lindi më 1931, në Kolonjë. Më 29 korrik 1992, me vendim nr. 14, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ ka vendosur njohjen e kohës së internim/dëbimit nga Kolonja në Fier dhe Elbasan, prej 17 qershor 1951 deri më 30 shtator 1991. Nga këto 7 vjet kanë qenë internim.

Source: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 21, FL. 130-131
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.