Lindi më 1894, në Palush të Kukësit. U internua për motive politike nga Kukësi në Tepelenë dhe Shkodër, prej 10 shtatorit të vitit 1949 deri më 1 tetor 1953.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 85, fl. 79-80.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 85, fl. 79-80.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.